ROLLUIKEN – SCREENS – ROOSTERS – BESLAG – VOORDEURTREKKERS - VLIEGENRAMEN

ROLLUIKEN – SCREENS – ROOSTERS – BESLAG – VOORDEURTREKKERS - VLIEGENRAMEN

ROLLUIKEN

Tops-Schaut bvba

Rolluiken hebben diverse functies : zij zorgen voor meer wooncomfort, hebben een isolerende functie en zijn een bijkomende inbraakbeveiliging.

 

U kan kiezen voor een opbouw- of inbouwrolluik.  Zij hebben, naast een verduisterende functie, ook een isolerende functie.  Rolluiken houden in de zomer de warmte buiten en in de winter de koude.  Voor de bediening van uw rolluiken kan u kiezen tussen een elektrische of manuele bediening.  Indien gewenst kunnen zij aangestuurd door de domotica-installatie in uw woning of gekoppeld worden aan een timer.

 

Bij onze op maat gemaakte ramen en deuren kan u rolluiken kiezen in een kleur uit het gamma van onze leverancier. Deze worden in eigen beheer geplaatst.

SCREENS

Tops-Schaut bvba

Met screens kiest u voor een esthetische oplossing om uw woonruimtes te beschermen tegen overdadig zonlicht.  Vanwege hun lichte structuur zijn screens uitermate geschikt voor grote raamoppervlakken.  Onze op maat gemaakte screens houden de warmte en het zonlicht buiten op een zonovergoten dag.  Zij zorgen daarnaast voor privacy.  Met zonnescreens behoud je een perfect zicht naar buiten.

 

Kies de zonnescreens die het best passen bij de kleur en vorm van uw aluminium ramen en deuren.  En kies voor de bediening die u het meeste wooncomfort biedt: elektrisch, met afstandsbediening of automatisch aangestuurd door de domotica-installatie in uw woning.

 

Contacteer ons voor meer informatie.

ROOSTERS

Tops-Schaut bvba

Ventilatieroosters in ramen en deuren zorgen voor een natuurlijke verluchting van uw woning.  Slecht verluchte ruimtes verlagen het wooncomfort en zijn schadelijk voor de gezondheid van de bewoners.  Bij nieuwbouwwoningen is plaatsing van een ventilatiesysteem verplicht sinds de epb-wetgeving.  Denk daarom bij uw nieuwbouwproject niet enkel aan isoleren maar ook aan ventileren.

 

Roosters voor ventilatie kunnen ingebouwd worden in onze op maat gemaakte aluminium ramen en deuren.  Deze roosters hebben verschillende openingsstanden om tochtvrij en zonder verspilling van energie elke ruimte te kunnen verluchten.

 

In onze showroom te Herentals geven wij graag meer informatie.

BESLAG

Tops-Schaut bvba

Deur- en raamklinken, sloten, deurkrukken.  Alles om uw deur of raam te openen of te vergrendelen is beslag.

 

U kiest het beslag niet enkel voor het uitzicht en karakter van uw woning, maar ook voor de veiligheid en het gebruikscomfort.  Daarom is het belangrijk dat u het juiste raam- en deurbeslag kiest.

 

Klinken en krukken vindt u in alle vormen en stijlen.  In alle maten en kleuren.  Standaard zijn deze gemaakt in aluminium, in dezelfde kleur als het raam of de deur.  U kan echter kiezen uit diverse stijlen : klassiek, modern, strak of design.

 

Contacteer ons voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden of kom eens kijken in onze showroom.

VOORDEURTREKKERS

Tops-Schaut bvba

Voordeurtrekkers komen in alle maten en vormen voor.  Om een goede functionaliteit en hoge veiligheid te garanderen, werken wij steeds met hoogwaardige materialen.

 

Een goede voordeurtrekker vormt één geheel met de door u gekozen voordeur.  Het ontwerp hiervan sluit nauw aan met de uitvoering en de kleur van de voordeur.  Met een stalen of aluminium voordeurtrekker kiest u voor een onderhoudsvriendelijk materiaal.

 

Bij Tops-Schaut werken wij steeds met de beste kwaliteit van voordeurtrekkers voor een optimale veiligheid en gebruikscomfort.

 

Kom eens langs in onze showroom : wij openen deuren voor u!

VLIEGENRAMEN

Tops-Schaut bvba

Wilt u een ruimte verluchten zonder last te hebben van insecten?  ’s Nachts kunnen slapen in een fris verluchte kamer zonder muggen?  Kies dan voor vliegenramen bij uw aluminium ramen.

 

Alle vliegenramen en vliegendeuren worden uiteraard steeds op maat gemaakt en in de kleur van de gekozen ramen of deuren.  Ook schuifvliegenramen zijn mogelijk.  Alle vliegenramen zijn steeds makkelijk te verwijderen bij het wassen van de ramen.

 

Vliegenramen en vliegendeuren zijn nog steeds de beste oplossing om een ruimte fris te verluchten voor een aangenamer wooncomfort.

 

En dit aan een budgetvriendelijke prijs.

SCREENS

VOORDEURTREKKERS

VLIEGENRAMEN

BESLAG

KwALUtatieve rolluiken, screens en roosters volledig op maat gemaakt!

logo Tops Schaut
TOPS – SCHAUT bvba
Noordervaart 23 - 2200 Herentals
Tel. : 014/26 12 67
info@topsschaut.be
Vakman_logos-PG
logo Tops Schaut
TOPS – SCHAUT bvba
Noordervaart 23
2200 Herentals
Tel. : 014/26 12 67
info@topsschaut.be
Vakman_logos-PG
logo Tops Schaut
TOPS – SCHAUT bvba
Noordervaart 23
2200 Herentals
Tel. : 014/26 12 67
info@topsschaut.be
Vakman_logos-PG