9 STAPPENPLAN

9 STAPPENPLAN

1. INFORMATIE

Tops-Schaut bvba

Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek in onze showroom of bij u thuis, luisteren wij naar uw wensen en geven wij advies over de verschillende mogelijkheden. Bij de keuze van nieuwe ramen en deuren moet u rekening houden met het gewenste uitzicht van uw woning, uw wooncomfort en de gebruikte materialen en toebehoren.  Voor elk project, nieuwbouw, verbouwing of renovatie stellen wij een op maat gemaakte oplossing voor.

2. OPMETEN

Tops-Schaut bvba

Bij een verbouwing of renovatie komen wij steeds ter plaatse om een correcte opmeting te doen.  Bij een nieuwbouw werken we met het lastenboek, de bouwplannen en het EBP-verslag opgesteld door uw architect.  Al onze ramen en deuren worden op maat gemaakt conform de huidige energieprestatie wetgeving.  Bij de keuze van de beglazing wordt er rekening gehouden met de isolatienormen, het uitzicht en de inbraakbeveiliging.

3. PRIJSOFFERTE

Tops-Schaut bvba

U maakt een keuze uit de verschillende profielen en beglazing, de gewenste kleur en toebehoren zoals beslag, roosters en verduisteringsmogelijkheden.  Nadien krijgt u van ons een gedetailleerde prijsofferte om u een goed beeld te geven van de kosten voor uw nieuwbouw of renovatieproject.  Door onze goede voorwaarden bij onze leveranciers, garanderen wij kwalitatieve ramen aan zeer concurrentiële prijzen.

4. BESTELLEN

Tops-Schaut bvba

U heeft onze offerte goedgekeurd. Nadat de definitieve opmeting heeft plaatsgevonden wordt u een productie-overzicht ter goedkeuring voorgelegd. Zodra deze door u wordt goedgekeurd, zit het werk er voor u op.  Onze planningafdeling start met het bestellen van alle gewenste profielen, de correcte beglazing en de diverse toebehoren.  Door onze jarenlange contacten met de beste leveranciers kunnen wij steeds rekenen op een correcte en snelle levering.  Zo kunnen uw ramen en deuren op korte termijn in de planning van onze productie opgenomen worden.

5. PRODUCTIE

Tops-Schaut bvba

Ons professioneel personeel en modern machinepark staan garant voor een perfecte productie van al onze op maat gemaakte ramen en deuren.  Gecontroleerde arbeidsprocessen zorgen er mede voor dat wij het procescertificaat verdienden, uitgereikt door het BCCA.  Als gecertificeerd constructeur kunnen wij ons ook “Sapa Aluminium Vakman” noemen.  Zo bent u gegarandeerd van kwalitatief perfecte ramen en deuren.

6. LEVERING

Tops-Schaut bvba

Het is bijna zo ver dat u kan genieten van uw nieuwe ramen en deuren.  Wij leveren het volledige pakket van op maat gemaakte ramen en deuren op het werfadres af.  Dit in overleg met de bouwheer of architect zodat u alles zo snel mogelijk heeft.  Aangezien wij niet enkel de productie maar daarnaast ook de levering en plaatsing in eigen beheer houden, verloopt de levering steeds snel en zonder enige problemen.

7. PLAATSING

Tops-Schaut bvba

Het is nu aan ons team van deskundig opgeleide en professionele plaatsers om alle op maat gemaakte ramen en deuren te plaatsen in uw nieuwbouw-, verbouwing- of renovatieproject.  Op een korte tijdspanne wordt uw volledige woning voorzien van alle ramen en deuren zodat de volgende vakmensen verder kunnen met de verdere afwerking van uw bouwproject.  Ook rolluiken en screens worden vakkundig geplaatst.

8. OPLEVERING

Tops-Schaut bvba

Uw woning heeft nu Top kwaliteit ramen van Tops-Schaut bvba.  Om zeker te zijn dat alle werken goed verlopen zijn volgens de goedgekeurde offerte/productie-overzicht, is het nu tijd voor de oplevering.  Aan de hand van een eenvoudig opgesteld document met alle beoordelingscriteria kan u uzelf ervan overtuigen dat alle werken correct uitgevoerd zijn.  Klik hier om onze documenten “Criteria beoordeling beglazing” en “Criteria beoordeling buitenschrijnwerk (p9 2.1)” te bekijken.

9. NASERVICE

Tops-Schaut bvba

Aluminium ramen en deuren vragen een minimum aan onderhoud.  Heeft u vragen, dan staan wij steeds voor u klaar.  Vanwege de lange levensduur kan u jarenlang genieten van uw investering.  Een verantwoorde investering die u snel zal terugverdienen door uw lagere energiefactuur.   Mocht er vroeg of laat een vraag zijn dan horen wij dit graag.  Tops-Schaut, meer dan 25 jaar de specialist in alu ramen en deuren.

Tops-Schaut : vakmanschap, ervaring en maatwerk!

Tops-Schaut : vakmanschap, ervaring en maatwerk!

logo Tops Schaut
TOPS – SCHAUT bvba
Noordervaart 23 - 2200 Herentals
Tel. : 014/26 12 67
info@topsschaut.be
Vakman_logos-PG
logo Tops Schaut
TOPS – SCHAUT bvba
Noordervaart 23
2200 Herentals
Tel. : 014/26 12 67
info@topsschaut.be
Vakman_logos-PG
logo Tops Schaut
TOPS – SCHAUT bvba
Noordervaart 23
2200 Herentals
Tel. : 014/26 12 67
info@topsschaut.be
Vakman_logos-PG